maandag

Werkplaats

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze garage moet dan is uw auto bij ons in goede handen. Wij beschikken namelijk over goed opgeleide monteurs en over een moderne werkplaats met moderne apparatuur.

Mocht er bij een reparatie een onderdeel besteld moeten worden of wanneer een reparatie wat langer duurt, dan laten wij u dat altijd even weten.

Ons monteursteam zal er tevens voor zorgen dat uw auto wordt afgeleverd met Nationale AutoPas en APK-keuring. U kunt zo vol vertrouwen en met een veilig gevoel de weg op.

Wij hebben een huur/leenauto beschikbaar in het geval dat u een vervangende auto nodig heeft wanneer uw auto voor onderhoud bij ons staat. Deze auto kunt u van te voren telefonisch reserveren bij het maken van een afspraak. De kosten hiervoor zijn € 15,- per dag (incl. verzekering en wegenbelasting, excl brandstof).

Opdrachtbevestiging werkplaats
Bij deze wil ik graag een afspraak maken met uw werkplaats voor onderhoud en/of reparatie van mijn personenauto/bedrijfsauto

Uw naam *

Adres

Postcode

Woonplaats

Uw email *


Merk *

Model *

Bouwjaar *

Kenteken *


Soort afspraak

Kleine beurtGrote beurtAPKDiagnoseDistributieriemRemsysteemRuitschadeSchadeherstelBandenserviceUitlijnenOverige werkzaamhedenGewenste datum
(dd-mm-jjjj)


Opmerkingen

Neem de code overcaptcha